Blog - Welke buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig? Bekijk de meest praktische handbagage buggy’s!

De vakantieperiode is aangebroken! Ga jij met de auto op pad deze zomer of kies je toch voor een vliegvakantie samen met je kleintje? Het reizen met een kleintje kan best uitdagend zijn, vooral wanneer je bagage beperkt is en je heel het vliegveld nog over moet met elkaar. Gelukkig hebben we een oplossing om het vliegen net wat gemakkelijker te laten verlopen: buggy’s die mee mogen in de handbagage van het vliegtuig! Dit betekent dat je je kleintje altijd comfortabel kunt vervoeren, zonder gedoe bij de bagageband of zorgen over beschadigde buggy’s tijdens het transport.

Handbagage buggy's

Je kan de buggy meenemen tot aan het moment dat je in het vliegtuig stapt en zodra je op de vakantiebestemming bent aangekomen heb je de buggy ook direct weer binnen handbereik. Het is tijd om te gaan genieten van jullie welverdiende vakantie!

In deze blog geven we je enkele van de beste opties die je kunt overwegen voor jullie volgende reis.

De Stokke YOYO buggy: compact en lichtgewicht

De Stokke YOYO is met zijn eenvoudige in- en uitklapmechanisme gemakkelijk met één hand te gebruiken. Binnen enkele seconden klap je de buggy in tot een compact pakketje. Hierdoor past hij gemakkelijk in de handbagagevakken van het vliegtuig.

Dankzij het verstelbare zitje kan je kindje comfortabel zitten of liggen in de buggy. De vering op alle vier de wielen zorgt voor een soepele rit op elke ondergrond. Met een maximaal draagvermogen van 22 kg is de buggy geschikt voor langdurig gebruik. De YOYO is perfect voor stedelijke avonturen of vakanties naar de zon!

Details Stokke YOYO buggy

Afmetingen ingeklapt: 18 x 44 x 52 cm (LxBxH)

Gewicht: 6,2 kg

Babyzen YOYO buggy

De Cybex Coya buggy: een stijlvolle, unieke en praktische buggy

De Cybex Coya buggy valt op doordat hij zowel elegantie als functionaliteit uitstraalt. Deze praktische buggy vouw je moeiteloos in met één hand tot een compact pakket, ideaal voor vliegreizen. Geen gedoe voordat je het vliegtuig in stapt met het inklappen van de buggy, binnen enkele seconden ben je ready to go!

De ergonomische ligstand van de zitting zorgt ervoor dat je kindje onderweg comfortabel kan rusten. De XL UPF50+ zonnekap biedt bescherming tegen de zon. In de ruime boodschappenmand kan je alle vakantie essentials meenemen.

Details Cybex Coya buggy

Afmetingen ingeklapt: 18 x 44 x 52 cm (LxBxH)

Gewicht: 6,6 kg

Cybex Coya Buggy

Cybex Orfeo buggy: ultieme mobiliteit en comfort

De Cybex Orfeo combineert de compactheid van een buggy met het comfort van een stadskinderwagen. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk te dragen met de handige draagriem: ideaal voor op reis!

Met slechts één hand vouw je de Orfeo buggy op tot handbagageformaat en vouw je hem weer uit bij aankomst. Zo kan hij moeiteloos worden meegenomen het vliegtuig in. De verstelbare zitting en beensteun bieden optimaal comfort voor je kindje.

Details Cybex Orfeo buggy

Afmetingen ingeklapt: 15,5 x 47,5 x 52,5 cm (LxBxH)

Gewicht: 6,3 kg

Cybex buggy Orfeo

De Cybex Libelle: de kleinst opvouwbare buggy

De Cybex Libelle is een van de kleinste opvouwbare buggy’s op de markt. Hij kan snel worden opgevouwen tot een compact pakket, ideaal voor als handbagage en eenvoudig op te bergen in het vliegtuig, de trein of de auto.

Dankzij de verstelbare zitting en beensteun kan je kindje comfortabel dutten tijdens de reis. De soepele vierwielophanging zorgt voor een comfortabele rit, ongeacht de ondergrond.

Details Cybex Libelle buggy

Afmetingen ingeklapt: 20 x 32 x 48 cm (LxBxH)

Gewicht: 6 kg

Cybex Buggy Libelle

De Bugaboo Butterfly buggy: binnen één seconde uitklapbaar

De Bugaboo Butterfly is ontworpen voor gemak. Dankzij het innovatieve systeem kan je de buggy binnen één seconde uitklappen, waardoor je snel en moeiteloos op pad kunt. Eenmaal ingeklapt is de Bugaboo Butterflu buggy net zo compact als een gemiddelde tas, wat hem ideaal maakt voor vliegreizen. De lichte constructie en draagband maken het dragen eenvoudig.

De vierwielvering en manoeuvreerbaarheid met één hand zorgen voor een comfortabele rit. De ruime zitting en extra hoge rugleuning bieden optimale ondersteuning voor je kindje.

Details Bugaboo Butterfly buggy

Afmetingen ingeklapt: 23 x 45 x 54 cm (LxBxH)

Gewicht: 7,3 kg

Bugaboo buggy Butterfly

De X Adventure Ranger buggy: compact en veelzijdig

De X Adventure Ranger is perfect voor ouders die een compacte en eenvoudig te vervoeren buggy zoeken. Ingeklapt neemt hij minimale ruimte in beslag, ideaal voor de achterbak van de auto of als handbagage in het vliegtuig.

De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen voor comfort, terwijl het veiligheidstuigje en de betrouwbare remmen zorgen voor optimale veiligheid.

Dankzij de ruime boodschappenmand heb je altijd alle benodigde spullen binnen handbereik. Het unieke magische vouwsysteem maakt het opvouwen van de buggy een fluitje van een cent.

Details X Adventure Ranger buggy

Afmetingen ingeklapt: 35 x 47 x 26 cm (LxBxH)

Gewicht: 8,2 kg

Bekijk alle buggy's in één van onze Megastores

Een buggy die je als handbagage mee mag nemen in het vliegtuig biedt talloze voordelen voor reizende ouders. Het maakt de vakantie een stuk gemakkelijker! Of je nu kiest voor de Babyzen YOYO, de Cybex Coya, de Cybex Orfeo, de Cybex Libelle, de Bugaboo Butterfly of de X Adventure Ranger, elke buggy heeft zijn eigen unieke voordelen die je reis soepeler laten verlopen! Van compacte opvouwbaarheid tot comfortabele ritten, deze buggy’s zorgen ervoor dat je zonder zorgen op pad kunt met je kindje.

Wil je de buggy’s in het echt bekijken en ze zelf eens in- en uitklappen om te ervaren hoe makkelijk dit gaat? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts voorzien je graag van persoonlijk advies!

Waar gaat jullie volgende trip naartoe?

Baby & Tiener Megastores

Geplaatst op 12 augustus 2024