Blog - MEGA MERKEN OPRUIMING op 21 en 22 september in Megastore Capelle aan den IJssel!

Ben je in verwachting of ken je iemand die binnenkort papa of mama wordt? Dan is de MEGA MERKEN OPRUIMING op zaterdag 21 september en zondag 22 september 2024 in Baby & Tiener Megastore Capelle aan den IJssel dé gelegenheid die je niet wilt missen!

Wat kun je verwachten?

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september 2024 organiseren wij in onze Megastore Capelle aan den IJssel de MEGA MERKEN OPRUIMING! Tijdens de merken opruiming vindt je verspreid door de winkel diverse top deals met kortingen die oplopen tot wel 60%! Alvast een kleine sneak peek van de acties:

  • Autostoeltjes van Cybex
  • Kinderwagens van Joolz en Cybex
  • Buggy's van verschillende merken
  • Beddengoed, babykamer accessoires en slaapzakken van Jollein & Little Dutch

Tijdens dit unieke evenement profiteer jij van exclusieve kortingen. Dit is jouw kans om de laatste stuks, restanten, oude collecties en nog veel meer moois te shoppen van o.a. Joolz, Cybex, Little Dutch, Doomoo, Quax, Stokke etc.

Ben je op zoek naar een gave kinderwagen voor een mooie prijs? Zorg dan dat je zaterdag of zondag onze kinderwagenafdeling bezoekt. Op onze kinderwagenafdeling vind je de mooiste showmodellen van o.a. Joolz en Cybex en profiteer je van extra korting!

Voor de finishing touch van jouw babykamer vind je op de babykamerafdeling de mooiste aankleding van o.a. Jollein met extra korting! Wist je trouwens dat wij meer dan 50 verschillende babykamers hebben staan in onze showroom? Waaronder een uitgebreid assortiment beige babykamers. Helemaal van nu en al vanaf 319,99 verkrijgbaar! Ook de handige XL commodes (vanaf 299,99) zijn in onze showroom te bewonderen. Genoeg redenen dus om onze uitgebreide babykamerafdeling te bezoeken!

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de schattige babykleding van Noppies, Dirkje, Feetje en BESS in maten 50 tot en met 74!

Houdt onze social media kanalen in de gaten voor exclusieve sneak peeks!

Kom langs en sla je slag!

Mis deze unieke kans niet om hoogwaardige babyartikelen te bemachtigen tegen onweerstaanbare prijzen. Kom langs, breng je partner, vriend, vriendin of moeder mee en maak je klaar voor een zaterdag en zondag vol plezier en fantastische koopjes bij Baby & Tiener Megastore Capelle aan den IJssel. Op zaterdag is de winkel geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag is de winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Geplaatst op 16 september 2024